Anoura caudifer or the tailed tailless bat (that is really its name) has an unusually high metabolic rate, & must spend at least 4 hours a night feeding.

(Photo Arthur Tahara)
0
39
167
13,207
Peterson's long-fingered bat (Miniopterus petersoni) from southeastern Madagascar.

(Photo Goodman et al. 2008)
1
33
148
7,770
Seba's short-tailed bat (Carollia perspicillata) is a common bat species from Latin America.

(Photo Marco Mello)
0
43
190
8,735
The dwarf dog-faced bat (Molossops temminckii) is native to South America.

(Photos fauna paraguay)
0
49
269
11,266
The big-eared brown bat (Histiotus macrotus) is native to Argentina and Chile.

(Photo Pablo Caceres Contreras)
1
41
217
8,558
The dusky pipistrelle (Pipistrellus hesperidus) is a small bat from Africa.

(Photo B. Stanley)
2
53
277
11,517
The Duke of Abruzzi's free-tailed bat (Chaerephon aloysiisabaudiae) from Africa.

(Photo Jakob Fahr)
3
49
268
14,356
The cyclops roundleaf bat, or cyclops leaf-nosed bat (Hipposideros cyclops) can be found in the forests of equatorial Africa.

(Photo KD Dijkstra)
0
27
166
10,979
The ashy-gray tube-nosed bat (Murina cineracea) from Asia.

(Photo NM Furey)
0
37
162
6,796
The black-bellied fruit bat (Melonycteris melanops) from Papua New Guinea.

(Credit Joseph Smit)
0
39
178
7,409
Dekeyser's nectar bat (Lonchophylla dekeyseri) is an endangered species from Brazil & Bolivia.

(Photo Hernanifi)
0
40
174
7,418
A white-shouldered short-faced bat (Ametrida centurio) from Suriname.

(Photo @burtonlim)
6
62
317
41,555
A female Eastern red bat (Lasiurus borealis).

(Photo @joelsartore)
2
64
314
10,902
The Azores noctule (Nyctalus azoreum) is a vulnerable species found only in the Azores archipelago. It is the only bat species in the world that hunts insects principally by day.

(Photos Filipe Lopes)
2
94
432
17,239
The African long-fingered bat (Miniopterus africanus) is a type of vesper bat, found only in the tropical montane forests of Kenya.

(Photo João Pedro Silva)
1
46
240
11,648
Khajuria's leaf-nosed bat (Hipposideros durgadasi) from central India. It is vulnerable & threatened by habitat loss.

(Photo Kaur et al. 2014)
0
41
187
7,697
The Admiralty flying fox (Pteropus admiralitatum) is a fruit bat from Papua New Guinea and the Solomon Islands.

(Photo Lars Petersson)
0
15
75
5,442
Steppe whiskered bat (Myotis aurascens).

(Photo Levente B.)
1
45
200
7,383
Percival's trident bat (Cloeotis percivali).

(Photos Merlin Tuttle, Rachael Cooboh)
7
82
367
16,878
Melck's house bat (Neoromicia melckorum) from southern Africa.

(Photo Ernest C. J. Seamark)
1
42
208
12,819